Термостійкий Герметик Grover F100

Термостійкий Герметик Grover F100

300 мл. 60 грн.

Термостійкий Силікатний Герметик Grover F100, для камінів та печей, доступна ціна.

Силікатний герметик Grover F100 підходить для:

  • Заповнення тріщин та ущільнення швів в камінах, печах, димоходах і інших конструкціях піддаються впливу високих температур та вогню.
  • Силікатний герметик Grover F100 підходить для саун та бань;
  • Рекомендовані поверхні: цегла, бетон, цемент, кераміка, метал (необхідно враховувати високі коефіцієнт термічної деформації).

Для внутрішніх та зовнішніх робіт.

Увага! Термостійкий Силікатний Герметик Grover F100, під пістолет-аплікатор. 

Увага! Остаточний набір властивостей шов набуває після прожарювання. Після затвердіння шва, але не менше ніж за 24 години, необхідно прожарити герметик, поступово підвищуючи температуру в герметизиючому обладнанні до 250° С.

Увага! Не застосовувати для ремонту систем центрального опалення і газопроводів;

Увага! Не рекомендується використовувати в рухомих з’єднаннях;

Увага! Не склеювати тераріуми та акваріуми.

Переваги та особливості:

  • На основі силікатів;
  • Гарна адгезія (зчеплення) до більшості будівельних матеріалів;
  • Після затвердіння утворює термостійкий, вогнестійкий, димонепроникні шов;
  • Стійкий до прямого впливу вогню;
  • Термостійкий Герметик Grover F100 витримує вплив температури до + 1500° С;
  • Не схильний до термічних деформацій;
  • Підходить для приміщень з підвищеною вологістю, в тому числі для бань та саун;
  • Не містить азбест.

Характеристика:

Торгова марка: Grover;

Виробник: Польща;

Ємність: Картридж для пістолета 300 мл;

Щільність: 1,92±0,02 г/см³;

Склад: Силікати, рідке скло, каолін, скловолокно;

Тип: Інтер’єрний та фасадний;

Колір: До прожарювання чорний, після  – сірий;

Область застосування: Для внутрішніх та зовнішніх робіт;

Герметик підходить для: Натуральний камінь, цегла, бетон, цемент, кераміка, метал;

Рекомендований робочий інструмент: Пістолет-аплікатор;

Механізм затвердіння: фізичне затвердіння;

Час затвердіння: 2-3 мм на добу;

Твердість по Шору А: 75;

Витрата: 10-12 погонних метрів герметика при діаметрі смуги 5-6 мм;

Час висихання: Висихання на відлип – 3-4 години. Остаточний набір властивостей шов набуває після прожарювання;

Рекомендована робоча температура: Не нижча за +5 °С  та не вища за +40 °С;

Термостійкість клейового шва: до +1500 °С;

Рекомендована температура зберігання: Не нижча за +5 °С та не вища за +30 °С (в прохолодному, сухому приміщені);

Термін придатності: 24 місяців;

Рекомендоване Застосування: Перед застосуванням, термостійкий Герметик Grover F100 рекомендовано зберігати при кімнатній температурі не менше, а ніж 12 годин.

Картридж з герметиком вставляється в пістолет-аплікатор. Кручена головка картриджа відрізається над різьбленням. Накручується наконечник, верхівка наконечника зрізується під кутом 45° відповідно до ширини шва. 

Поверхня, на яку буде наноситись Силікатний герметик Grover F100, повинна бути міцною, сухою та чистою. Жирні поверхні обробіть ацетоном та дайте поверхні висохнути .

По краях шва, для захисту поверхонь від надлишків герметика, наклейте малярську стрічку.

Рівномірно заповніть шов герметиком та розрівняйте вологим шпателем або рукою.

Відразу видаліть малярську стрічку.

Остаточний набір властивостей шов набуває після прожарювання. Після затвердіння шва (через 3-4 години), але не менше ніж за 24 години, необхідно прожарити герметик, поступово підвищуючи температуру в герметизиючому обладнанні до 250° С.

Рекомендоване очищення інструмента: Після закінчення робіт, до затвердіння інструменти промити водою. Після затвердіння, інструмент очистити механічно та промити водою.

Запобіжні заходи: Зберігати в недоступному для дітей місці. При потраплянні на шкіру викликає роздратування.

Рекомендовано працювати в захисних рукавицях, спецодязі та захисних окулярах.

Після роботи, ретельно вимити руки (заборонено мити руки органічними розчинниками).

При потраплянні на шкіру або в очі, обережно промити великою кількістю води. При необхідності звернутись до медичного закладу (по можливості показати упаковку / маркування продукту).